Câmpia maghiară şi lacul Tisa

Câmpia maghiară şi lacul Tisa

Această regiune are un bogat tezaur de ape termale şi mai mult, pe acest teritoriu se afla parcul national din Hortobágy.

Începem cu cel mai important oraş din regiune, Debrecen, care începînd din Evul Mediu este un oraş studenţesc iar mai târziu una din "capitalele" revoluţiei şi a luptelor pentru libertate din 1848-1849.

Hajdúszoboszló, cea mai agreată staţiune balneară de pe Cîmpia Ungară (Alföld). O cură de 2-3 săptămâni la băile termale (Szent István park nr. 1-3) are un efect de 90% în afecţiunile cronice ale organelor motorii, ginecologice şi dermatologice.

Gyula, orasul florilor, grădini cu trandafiri, parcuri verzi, alei romantice pretutindeni. Loc ideal pentru cei care doresc o destindere liniştită. Simbolul oraşului este cetatea gotică din secolul al XV-lea, singura cetate de cărămidă rămasă intactă din Europa Centrală. Una dintre cele mai frumoase bai termale din Ungaria, se găseşte în parcul de 8,5 hectare al Castelului Almássy.

Szeged, oraşul aflat la confluenţa râurilor Tisa şi Mureş, este numit şi "oraşul luminii soarelui".vara piaţa centrala e locul unde sunt organizate renumitele Jocuri din Aer Liber din Szeged.

Lacul Tisa, este recomandat sporturilor acvatice: ambarcaţiuni cu vele, schi nautic, windsurf, bărci cu motor şi jet-schiuri. De-a lungul malurilor (aproximativ 80 km) se înşiră staţiuni de odihnă, ştranduri, campinguri. Universul acvatic specific al acestei regiuni protejate, păsări şi animale, promit succese deopotrivă pescarilor şi vânătorilor. Natura neatinsa de aici constituie un veritabil ţinut al apelor sălbatice.

Afaceri

VÁLYOGOS-lac de pescuit VÁLYOGOS-lac de pescuit
Pe balta VÁLYOGOS… [ ... ]
-
CSOKALY -balta pescuit CSOKALY -balta pescuit
Lacul este situat… [ ... ]
-
Puchner Kastélyszálló**** Puchner Kastélyszálló****
Puchner Kastélyszálló****
motto"… [ ... ]
De la   25000FT
NABRAD-balta de pescuit NABRAD-balta de pescuit
Balta Nabrad se… [ ... ]
-
Süllő Vendégház Süllő Vendégház
Süllő Vendégház
Pescuit la… [ ... ]
-
LIGET-restaurant LIGET-restaurant
Restaurantul se afla… [ ... ]
-
SZENTES- strand si baza de agrement SZENTES- strand si baza de agrement
SZENTES-strand si baza… [ ... ]
-
Hotel ROYAL Hotel ROYAL
Hotelul Royal este… [ ... ]
De la   13000FT
Szabics-debarcader si zona de pescuit Szabics-debarcader si zona de pescuit
Szabics-debarcader si zona… [ ... ]
-
SÁRARANY SZALMAPORTA -muzeu SÁRARANY SZALMAPORTA -muzeu
Deschis intre 15mai… [ ... ]
-