Câmpia maghiară şi lacul Tisa

Câmpia maghiară şi lacul Tisa

Această regiune are un bogat tezaur de ape termale şi mai mult, pe acest teritoriu se afla parcul national din Hortobágy.

Începem cu cel mai important oraş din regiune, Debrecen, care începînd din Evul Mediu este un oraş studenţesc iar mai târziu una din "capitalele" revoluţiei şi a luptelor pentru libertate din 1848-1849.

Hajdúszoboszló, cea mai agreată staţiune balneară de pe Cîmpia Ungară (Alföld). O cură de 2-3 săptămâni la băile termale (Szent István park nr. 1-3) are un efect de 90% în afecţiunile cronice ale organelor motorii, ginecologice şi dermatologice.

Gyula, orasul florilor, grădini cu trandafiri, parcuri verzi, alei romantice pretutindeni. Loc ideal pentru cei care doresc o destindere liniştită. Simbolul oraşului este cetatea gotică din secolul al XV-lea, singura cetate de cărămidă rămasă intactă din Europa Centrală. Una dintre cele mai frumoase bai termale din Ungaria, se găseşte în parcul de 8,5 hectare al Castelului Almássy.

Szeged, oraşul aflat la confluenţa râurilor Tisa şi Mureş, este numit şi "oraşul luminii soarelui".vara piaţa centrala e locul unde sunt organizate renumitele Jocuri din Aer Liber din Szeged.

Lacul Tisa, este recomandat sporturilor acvatice: ambarcaţiuni cu vele, schi nautic, windsurf, bărci cu motor şi jet-schiuri. De-a lungul malurilor (aproximativ 80 km) se înşiră staţiuni de odihnă, ştranduri, campinguri. Universul acvatic specific al acestei regiuni protejate, păsări şi animale, promit succese deopotrivă pescarilor şi vânătorilor. Natura neatinsa de aici constituie un veritabil ţinut al apelor sălbatice.

Afaceri

 Restaurantul Vigadó Restaurantul Vigadó
Restaurantul se află… [ ... ]
-
Fandango Fandango
Restaurantul se află… [ ... ]
-
 Strandul si baile termale din  Berekfürdő Strandul si baile termale din Berekfürdő
BEREKFURDO -Ştrandul şi… [ ... ]
-
Polgári Strandfürdő Polgári Strandfürdő
Standul se afla… [ ... ]
-
Fürdőház Fürdő és Panzió Fürdőház Fürdő és Panzió
Pensiunea se află… [ ... ]
De la   7200FT
Szilva  Wellness si Bai termale Szilva Wellness si Bai termale
Szilva Wellness si… [ ... ]
-
Marikó Marikó
Apatamentele Marikó se… [ ... ]
De la   6000FT
Napfény Apartman Napfény Apartman
Apartamentul Napfény se… [ ... ]
De la   4000FT
Antik Apartman Antik Apartman
Apartamentul Antik se… [ ... ]
De la   5000FT
Center Aparmanház Center Aparmanház
Apartamentul se află… [ ... ]
De la   4000FT