Câmpia maghiară şi lacul Tisa

Câmpia maghiară şi lacul Tisa

Această regiune are un bogat tezaur de ape termale şi mai mult, pe acest teritoriu se afla parcul national din Hortobágy.

Începem cu cel mai important oraş din regiune, Debrecen, care începînd din Evul Mediu este un oraş studenţesc iar mai târziu una din "capitalele" revoluţiei şi a luptelor pentru libertate din 1848-1849.

Hajdúszoboszló, cea mai agreată staţiune balneară de pe Cîmpia Ungară (Alföld). O cură de 2-3 săptămâni la băile termale (Szent István park nr. 1-3) are un efect de 90% în afecţiunile cronice ale organelor motorii, ginecologice şi dermatologice.

Gyula, orasul florilor, grădini cu trandafiri, parcuri verzi, alei romantice pretutindeni. Loc ideal pentru cei care doresc o destindere liniştită. Simbolul oraşului este cetatea gotică din secolul al XV-lea, singura cetate de cărămidă rămasă intactă din Europa Centrală. Una dintre cele mai frumoase bai termale din Ungaria, se găseşte în parcul de 8,5 hectare al Castelului Almássy.

Szeged, oraşul aflat la confluenţa râurilor Tisa şi Mureş, este numit şi "oraşul luminii soarelui".vara piaţa centrala e locul unde sunt organizate renumitele Jocuri din Aer Liber din Szeged.

Lacul Tisa, este recomandat sporturilor acvatice: ambarcaţiuni cu vele, schi nautic, windsurf, bărci cu motor şi jet-schiuri. De-a lungul malurilor (aproximativ 80 km) se înşiră staţiuni de odihnă, ştranduri, campinguri. Universul acvatic specific al acestei regiuni protejate, păsări şi animale, promit succese deopotrivă pescarilor şi vânătorilor. Natura neatinsa de aici constituie un veritabil ţinut al apelor sălbatice.

Afaceri

Tubatanya Tubatanya
Tubatanya se află… [ ... ]
De la   10000FT
Bio Hotel Nimrod Karcag - Hotel **** Bio Hotel Nimrod Karcag - Hotel ****
În centrul oraşului… [ ... ]
De la   14900FT
Tisza to panzio Tisza to panzio
Tisza-tó Panzió se… [ ... ]
-
Bagolyvár Club-Étterem Bagolyvár Club-Étterem
Restaurantul din Hódmezővásárhely,va… [ ... ]
-
Aranypatkó Csárda Aranypatkó Csárda
Hanul Aranypatkó se… [ ... ]
-
Maestro Étterem és Panzió Maestro Étterem és Panzió
Pensiunea se află… [ ... ]
-
Katharina Hof Panzio Katharina Hof Panzio
Pensiunea Katharina Hof… [ ... ]
-
Centrum Panzió Centrum Panzió
Centrum Panzió se… [ ... ]
-
Liget fürdő, Gyomaendrőd Liget fürdő, Gyomaendrőd
LIGET FURDO
se… [ ... ]
-