Câmpia maghiară şi lacul Tisa

Câmpia maghiară şi lacul Tisa

Această regiune are un bogat tezaur de ape termale şi mai mult, pe acest teritoriu se afla parcul national din Hortobágy.

Începem cu cel mai important oraş din regiune, Debrecen, care începînd din Evul Mediu este un oraş studenţesc iar mai târziu una din "capitalele" revoluţiei şi a luptelor pentru libertate din 1848-1849.

Hajdúszoboszló, cea mai agreată staţiune balneară de pe Cîmpia Ungară (Alföld). O cură de 2-3 săptămâni la băile termale (Szent István park nr. 1-3) are un efect de 90% în afecţiunile cronice ale organelor motorii, ginecologice şi dermatologice.

Gyula, orasul florilor, grădini cu trandafiri, parcuri verzi, alei romantice pretutindeni. Loc ideal pentru cei care doresc o destindere liniştită. Simbolul oraşului este cetatea gotică din secolul al XV-lea, singura cetate de cărămidă rămasă intactă din Europa Centrală. Una dintre cele mai frumoase bai termale din Ungaria, se găseşte în parcul de 8,5 hectare al Castelului Almássy.

Szeged, oraşul aflat la confluenţa râurilor Tisa şi Mureş, este numit şi "oraşul luminii soarelui".vara piaţa centrala e locul unde sunt organizate renumitele Jocuri din Aer Liber din Szeged.

Lacul Tisa, este recomandat sporturilor acvatice: ambarcaţiuni cu vele, schi nautic, windsurf, bărci cu motor şi jet-schiuri. De-a lungul malurilor (aproximativ 80 km) se înşiră staţiuni de odihnă, ştranduri, campinguri. Universul acvatic specific al acestei regiuni protejate, păsări şi animale, promit succese deopotrivă pescarilor şi vânătorilor. Natura neatinsa de aici constituie un veritabil ţinut al apelor sălbatice.

Afaceri

Hungaro Spa Hungaro Spa
Hungaro Spa -complex… [ ... ]
-
Gesztenye Apartman  Gesztenye Apartman
Apartamentul nostru,nou ,mobilat… [ ... ]
De la   6000FT
Elizabeth Spa-Morahalom Elizabeth Spa-Morahalom
Elizabeth Spa-Morahalom-este locul… [ ... ]
-
Tiszavirag Tiszavirag
LA TISZAVIRAG SZEGED… [ ... ]
-
Thermal Hotel Balmaz**** Thermal Hotel Balmaz****
Thermal Hotel Balmaz****… [ ... ]
De la   17000FT
Corso Boutique Hotel, Gyula Corso Boutique Hotel, Gyula
Corso Boutique Hotel,… [ ... ]
De la   19400FT
Szentes - complex pescuit si recreere Szentes - complex pescuit si recreere
Vizitand Complexul de… [ ... ]
-
Kastely panzio Kastely panzio
Kastely panzio se… [ ... ]
De la   4090FT
Hotel KORONA*** Hotel KORONA***
Hotel Korona din… [ ... ]
De la   8950FT
Residence -Conference&Wellness; Residence -Conference&Wellness;
Hotelul se afla… [ ... ]
De la   21000FT