Lacurile OHAT I,II si III -complex de pescuit

Lacurile OHAT I,II si III -complex de pescuit

Egyek

Complexul de pescuit este la aprox. 280 km de Cluj-Napoca,ca orientare dupa ce se iese din Debrecen se merge inca vreo 120 km spre Hortobagy si apoi la dreapta spre Egyek. Dupa vreo 3 km apare un indicator cu OHAT III la dreapta...si ati ajuns pe lacuri.
Complexul de pescuit este unul de notorietate in Ungaria fiind gazda a numeroase concursuri pentru profesionisti si amatori ,este locul unde in egala masura profesionistii si amatorii pot prinde” captura vietii’’.
OHAT I
Este situata in partea de sud a complexului de pescuit Ohat.Acesta balta de pescuit are o suprafata de 1,5ha.Este ideala pt pescuitul crapului de mari dimensiuni ,locul unde se desfasoara concursurile de pescuit.
Biletele pot fi cumparate de la caseria situata in parcarea complexului.(valabil pt cele trei lacuri)
Particularitati :adancimea lacului 1,5-2m.
Fundul lacului se adanceste abrupt ,din aceasta cauza este ideal si pt pescuitul de pe mal.Acesta lac contine in general exemplare de 2 ,3 kg dar nu lipsesc nici exemplarele de 5,6kg.
In afara de crap si amur lacul mai este populat cu stiuca ,somn dar in proportie mai mica.
Alte soiuri de peste: caras argintiu,plătică,somn african,lin,etc
Alte servicii :bufet,magazin de aricole de pescuit.
Orar: luni –miercuri –inchis,in rest deschis non-stop.

OHAT II

Este situat la circa 300 m distanta de parcare ,are o supraf de 2 ha .adancime 1 -1,2 m si este locul de pescuit accesibil celor care cumpara bilet de zi spre deosebire de OHAT I care este de obicei rezervat concursurilor.
Malul este cu stufaris,si in primul rand se recomanda pescuitul la adancime.
In lac sunt exemplare de 2 ,3 kg dar nu sunt excuse nici capturi mai mari ,este lacul in care alaturi de crap,crap oglinda caras,predomina dintre rapitori :stiuca.
OHAT III

Este situat in N complexului de pescuit are o supraf de 25ha.
Este locul unde se poate pescui pe baza de bilet zilnic.
Informatiile despre bilete le puteti obtine de la caserie ,preturile difera in functie de anotimp/perioada de pescuit ,nr de persoane si bete .Exemplarele de peste 10kg nu sunt rare ,este pemis si pescuitul de noapte.
Informatii despre pretul biletelor si rezervare la adresa de mail alaturata.

Nagyobb térképre váltás