Tisza Hotel Szolnok

Tisza Hotel Szolnok

Verseghy Park 2 5000 Szolnok

Tisza Hotel Szolnok este un hotel confortabil şi dispune de 33 camere.
Aveţi în vedere locaţia favorabilă a hotelului: distanţa spre autostradă 3,0 km. si spre centrul oraşului de numai 0,1 km.
Vă puteţi conecta la internet prin conexiune din camera dumneavoastră sau prin WLAN (zona publică a hotelului). În timpul sejurului la hotel, puteţi beneficia de room service sau serviciul de trezire. Pentru păstrarea obiectelor de valoare vă stă la dispoziţie un seif la recepţie, dar şi un seif în cameră. Căutarea unui loc de parcare a devenit mai facilă: hotelul oferă locuri de parcare gratuite. Personalul de la recepţia hotelului este aici pentru dumneavoastră 24 h .
Camerele dispun de instalaţie de climatizare şi bineînţeles de televizor , telefon şi un minibar. Permiteţi-vă puţină relaxare: saună, solar, baie de aburi şi jacuzzi - şi vă puteţi simţi aşa de confortabil în halatele de baie pufoase ale hotelului! Doriţi să rezervaţi o cameră pentru nefumători? Călătoriţi cu familia dumneavoastră şi aveţi nevoie de un pat pentru copii? Cu plăcere vom îndeplini dorinţele dumneavoastră - de aceea, vă rugăm să specificaţi acest lucru în momentul rezervării camerei dumneavoastră.Suplimentar faţă de dotarea standard, camera dumneavoastră are şi un uscător de păr şi un fierbător de apă. Televizorul permite recepţie Pay TV.
Folosiţi în timpul liber, la alegere, piscina interioară sau sala de fitness. Aici se asigură cele mai bune oferte de terapie şi masaje. Cu ajutorul bicicletelor de închiriat proprii hotelului sunteţi independenţi - plecaţi în expediţie! Lăsaţi-vă în voia unui tratament de înfrumuseţare direct în cadrul hotelului.
Hotelul dispune de camere pentru persoanele cu handicap.

Tarife cazare | Reducere de la 5%

Tip cameră Preţ / cameră Preţ / single Preţ / weekend
Cameră simplă 14400 FT 14400 FT 14400 FT
Cameră dublă 17000 FT 17000 FT 17000 FT
Nota:
* Tarifele sunt pe tip de camera / noapte.


Vizualizare hartă mărită