Airport Hotel Budapesta

Airport Hotel Budapesta

2220 Vecsés, Lőrinci út 130/a.

Hotel cu transfer gratuit la aeroportul Ferihegy , Hotelul Airport Budapest **** dispune de 112 de camere şi apartamente cu aer conditionat oferind comfort deosebit clientilor. Camerele dispun de TV, telefon, internet, seif si uscator de par. Camerele cu cabina de duş sunt complet echipate pentru a satisface orice dorinţe, oglinda mare, prosop, gel de dus, şampon si săpun.
In camerele cu un pat special destinat pentru clienti cu handicap usa se poate controla cu telecomanda,camera este spatioasa, dulapurile sunt usor accesibile. clima se poate controla dupa dorinta. Uşa de la baie se poate deschide cu telecomanda, cabina de duş si wc-ul sunt echipate cu mănere speciale.
Saliile de conferinte sunt echipate cu cea mai moderna technologie , poate fi loclul ideal pentru organizarea conferintelor, nuntilor sau sedintelor de 20-200 de persoane.In hotel avem la dispozitie echipamente tehnice pentru organizarea evenimentelor : projectoare, calculatoare, skanner, imprimanta, internet, xerox .
In restaurantul hotelului va oferim posibilitatea de organizare a meselor de afaceri sau orgnizarea meselor pentru grupuri. In restaurantul de 150 de persoane si pe terasa de 50 de persoane chef-ul hotelului (recunoscut international)prepara specialitati unguresti si intrenationale de calitate la orice ora a zilei.
In lobby bar se afla cafeneaua şi drink barul care va ofera specialitaţi de cafea, vinuri ungureşti si internaţionale şi coctailuri de o mare varietate.


Tarife cazare

Tip cameră Preţ / cameră Preţ / single Preţ / weekend
Cameră simplă 23300 FT 23300 FT 23300 FT
Cameră dublă 26100 FT 26100 FT 26100 FT
Nota:
* Tarifele sunt pe tip de camera / noapte.


Vizualizare hartă mărită