Hajdúszoboszló Spa

Hajdúszoboszló Spa

Hajduszoboslo

HAJDUSZOBOSZLO SPA
aqua park, bai termale ,strand
Aquapark-ul construit in anul 2000 dispune de 9 tipuri de tobogane, toate acestea pornind de la 12 metri altitudine, iar lungimea totala depaseste un kilometru. Daca alegeti sa mergeti si cu copiii, pentru acestia exista mini-tobogane.
Baia termala din Hajduszoboszlo este deschisa pe tot parcursul anului intre orele 17-19. Complexul de bai sta la dispozitia clientilor cu 3 bazine cu apa termala si 3 bazine exterioare de distractie. Se poate opta pentru aproximativ 40 de tipuri de tratamente pe baza de apa termala controlata si certificata, dintre care: gimnastica medicala, masaje medicale, soft-laser, inhalare, electroterapie, magnetoterapie, fototerapie. Apa termala este bogata in continut de saruri, ioduri si are efect terapeutic in cazul urmatoarelor afectiuni: artrite cronice, boli articulare, boli inflamatorii cronice, dureri musculare cronice, tratamente dupa leziuni, boli ginecologice cronice, sterilitate, boli dermatologice cronice .
Cei care doresc, pot beneficia de servicii wellness cum ar fi: solar, sauna, coafura, cosmetica, masaj aromatic, jacuzzi aromatic, tratament Bemer, tratament Dermalife, masaj aromatic la talpi, cura fittness, cura antistres, cura aromatica.View Larger Map